Solfilm på facaderuder

Kontakt os i dag

Solfilm på facaderuder

Hos Dybbøl flag og skiltedesign ApS tilbyder vi at montere solfilm på facadevinduer til både private og erhverv, som kan dæmpe varmen, lyset og forbedre indeklimaet. Uanset hvilken løsning, du leder efter, så kan vi med garanti hjælpe dig. Med mere end 30 års erfaring kan vi klare både de små og store opgaver.

God og praktisk løsning

Solfilm på facadevinduer er en praktisk løsning, der har mange fordele. Solfilmen dæmper varmen og lyset, samtidig med at det forbedrer indeklimaet. Det har derudover den fordel, at de ting og varer, der står i vinduet, har en længere holdbarhed og ikke tager skade af solen. 

Med solfilm til facadevinduer kan du skabe optimale forhold på din arbejdsplads eller i dit hjem ved at sørge for størst muligt indfald af dagslys, uden at det blænder eller skaber generende reflekser. 

Mange varianter

Solfilm til facadevinduer fås i mange kvaliteter og med forskellige funktioner, og vi fortæller naturligvis gerne om fordelene ved de forskellige typer. Kontakt os i dag og vi hjælper med at finde netop den solfilm, som passer til dit behov.

Kontakt os i dag