Skilte til ethvert formål

Ønsker du en flot skilteløsning til din virksomhed, så står vi hos Dybbøl flag og skiltedesign ApS klar til at hjælpe dig. Vi leverer skilteløsninger til ethvert formål, og skiltene fremstilles efter dine behov og ønsker. På baggrund af vores store erfaring inden for branchen hjælper vi også gerne med opmåling, layout, produktion og montering. 

 

Vores forskellige skilteløsninger findes i alle prisklasser, og prisen vil blandt andet afhænge af dine ønsker til kvalitet, materiale, skiltetype, størrelse og antal. I samarbejde med dig finder vi den helt rette løsning for dig, din virksomhed eller forening.

Vi kan designe dit logo

Vi tilbyder også at designe og layoute dit logo, dine reklamemateriale eller tryksager. Vi har stor erfaring med rådgivning inden for design, og vi kan fortælle dig om de forskellige løsningers fordele og ulemper. Vi står nemlig altid klar til en snak om dit projekt, hvis du har brug for kreative input.

Alt inden for gravering

Vi laver alt i gravering for både private og især industri. Gravering er en effektiv måde at lave skiltning på og er oplagt til masseproduktion. Det meste af den skiltning, vi laver til industrien, er rustfri maskinskilte, der er lasergraveret med sort tekst. Skiltene er meget modstandsdygtige over for både opløsningsmidler og aggressive miljøer.

Vi leverer blandt andet:

  • Resopal skilte

  •  

    Telemekanik skilte

  • Lasergravering

  • Typeskilte/frontpanel skilte

  • Skilte til el-tavler

  • Navneskilt med magnetlukning

  • og meget mere

Lysskilte

Lysskilte

Vil du sikre dig, at dit budskab bliver set i mørket, så vælg et LED-skilt. LED-skiltet med dioder er den mest miljørigtige løsning på markedet, har lang levetid og er stort set vedligeholdelsesfrit. Vælg mellem lyskasser i aluminium og akrylplader med print eller fritstående bogstaver og logo.

Facadeskilte

Facadeskilte

Din facade er det første, dine gæster og kunder ser, og derfor skal den se skarp ud og udstråle dit koncept. Vi er specialister i at designe flotte og sammenhængende facader, og vi har løsninger i alle prisklasser og kvaliteter.

Indendørs skilte

Indendørsskilte

Vi tilbyder et bredt udvalg af indendørsskilte, der passer til ethvert formål. Her har vi lagt vægt på fleksibilitet samt enkel og økonomisk vedligeholdelse, så det bliver en nem og optimal løsning for dig og din virksomhed.

Reklameflag

Folieafskærmning

Mulighederne er mange, når det kommer til folieafskærmning. Vi kan levere folieafskærmning i forskellige designs og med eller uden udskæring som striber, mønstre eller noget tredje. Vi rådgiver dig gerne om de mange løsningers fordele, så du ender med den rette folieafskærmning til dit formål.

 

Byggeskilte

Byggeskilte

Med byggeskilte kan du som bygherre, arkitekt eller håndværker skabe synlighed og reklame for din virksomhed, selv når du ikke er på pladsen. Vi producerer byggeskilte i alle størrelser og efter gældende lovkrav, og vi leverer alt fra galvaniserede stålstativer til store byggepladsskilte i trækonstruktioner.

Pyloner

Pyloner

Pyloner kan fungere som dit visitkort i storformat med information og reklame i ét. Vi kan producere pylonerne i forskellige størrelser, med og uden lys og i et utal af materialer og designs. På baggrund af dit formål, behov og økonomi finder vi den helt rette løsning for dig.

a-skilt

Gadeskilte

Gadeskilte, der også er kendt som A-skilte, fortovsskilte eller shop signs, er nemme at bruge og effektive som reklame, når målgruppen er gadetrafikken. Vi leverer gadeskilte til både indendørs- og udendørs brug, og sidstnævnte er naturligvis modstandsdygtige over for al slags vejr.

Udfræsede bogstaver

Udfræsede bogstaver

Ønsker du stilfuld og eksklusiv skiltning, så er udskårne, udfræste eller laserskårne bogstaver og logoer løsningen for dig. Bogstaverne kan produceres i forskellige tykkelser og i forskellige materialetyper, eksempelvis aluminium, PVC, flamingo eller diborn, og de fås med og uden lysdioder. De kan enten leveres med et “råt” udtryk eller pulverlakeres, sprøjtemales eller påmonteres folie.

Streamers og labels

Streamers og labels

Streamers er en effektiv og prisbillig reklameløsning, der kan bruges på biler, lastbiler, computere, værktøj og meget mere. Vi producerer og leverer udskårne bogstaver og logoer i folie, klistermærker, mærkater og streamers printet digitalt eller trykt serigrafisk på alt slags folie. Vi tilbyder også wallstickers eller skabelonsfolie, hvis motiv eller tekst skal males direkte på væggen.

Solfilm

Solfilm på vinduer

Vil du beskytte mod indsyn, varme og UV, så er solfilm løsningen for dig. Solfilmen fås i mange forskellige nuancer og med flere funktioner, og det kan eksempelvis beskytte dine varer i butiksruden fra at falme. Vi tilbyder solfilm i tilskårne mål og som metervare, og fordi vi er professionelle solfilms-montører kan vi også stå for monteringen af solfilmen.

Visitkort

Visitkort

Med et flot visitkort af høj kvalitet sikrer du din virksomhed et professionelt ansigt udadtil. Vi leverer visitkort, der printes i topkvalitet på det helt rigtige papir. Har du brug for rådgivning til design, format eller andet, så tilbyder vi naturligvis også det på baggrund af vores store erfaring.

Brochurer

Gravering

Vi laver alt i gravering til både private, erhverv og industri. Hvad enten det drejer sig om navneskilte, reversskilte, hunde- og kattetegn eller skilte med logo, så kan vi klare opgaven. Til industrien anvender vi ofte laserindgravering, der fremstår med sort tekst på en rustfri overflade, der er meget modstandsdygtig både mod opløsningsmidler og aggressive miljøer. Kontakt os for at høre om vores mange muligheder inden for gravering. 

Storformatsprint og bannere

Storformatsprint og bannere

Vi producerer storformatprint i alle størrelser på folie, stof og PVC alt efter ønske og behov. Stofbannere er særligt anvendt til messer og udstillinger, mens PVC-banneret egner sig til synlighed udendørs, for eksempel for til ophæng på et stillads. Her kan du altså opnå stor opmærksomhed og synlighed til en attraktiv pris. 

Telte

Telte

Med et telt med dit logo får du en effektiv og synlig reklame for din virksomhed. Vi leverer specialprintede reklametelte i forskellige dimensioner, former og farver, og de kan ydermere bestilles med UV- og vandbeskyttelse. Teltene leveres derudover med aluminiumsstel og med mulighed for hele eller halve vægge.

Parasoller

Parasol

Vi leverer parasoller med specialprintede reklamer, som er en effektiv form for marketing for din forretning. Parasollerne udføres i diameter fra 1,5-4 meter og leveres i forskellige dimensioner, former og farver. Motivet kan pigmentprintes og fås i alle tænkelige farvekombinationer. Vi leverer parasollen med komplet tilbehør og med enten metal- eller plastikfod, der kan fås i forskellige former og farver, og det samme gælder stængerne.

Vægdekoration

Vægdekoration

Med vægdekorationer eller wallstickers kan du skabe en helt personlig væg med lige præcis den tekst og illustration, du drømmer om. Vi kan levere vægdekorationen som wallsticker i folie til opsætning på væggen, eller som skabelonsfolie, hvis du vil male dekorationen direkte på væggen.