Flag og bordflag

Har din virksomhed brug for et opsigtsvækkende reklameflag, skal fagforeningen have en nyt og flot fane eller ønsker du et flot bordflag til klubben? Så kan Dybbøl flag og skiltedesign ApS levere, hvad du mangler. Vi tilbyder blandt andet faner, bannere, nationalflag, bordflag og yachtflag, og kendetegnende for alle vores produkter er den gode kvalitet og lange holdbarhed.

Kompetent rådgivning og kreativ sparring

Har du brug for kreativ sparring eller en snak om design og layout, så står vi naturligvis til rådighed for professionel rådgivning. På baggrund af vores store erfaring kan vi fortælle om de forskellige løsningers fordele og ulemper samt stå for sammen med dig at udarbejde designet, hvis du ønsker det.

Faner

Faner

Vi har mange års erfaring med fremstilling og reparation af faner, blandt andet dannebrogsfaner og faner til gymnastikforeninger, borgerforeninger, fagforeninger og mange flere. Fanerne fremstilles i silke, nylon/uld, 100 % uld eller polyester, og de kan også printes digitalt på blankt eller mat polyesterstof. Fanerne monteres på en fanestang med fadspyd af messing, og tilbehør til fanen kan tilkøbes.

Dannebrog

Dannebrog

Vi leverer dannebrog, vimpler og standere fremstillet i høj kvalitet i enten polyester eller uld i farveægte og slidsikkert materiale. Vimplerne og standerne kan hænge ude dag og nat og er modstandsdygtige i forhold til det omskiftelige danske vejr. Vi producerer derudover også kvalitetsvimpler i polyester med påsyet kors til både biler og både.

bordflag

Bordflag

Vi har mange års erfaring med produktion af bordflag til klubber og foreninger, og vores produkter udføres på gode og holdbare kvalitetsstoffer. Bordflagene leveres dobbeltsidet og med snor til ophæng, og de kan leveres med eller uden bordstænger i stål eller guldbelagt stål.  Ønsker du at give et bordflag i dåbsgave med navn og dato påtrykt, tilbyder vi også dette.

Reklameflag

Reklameflag

Reklameflag er opsigtsvækkende og skaber god og synlig opmærksomhed til din virksomhed. Vi leverer alt i reklameflag og stofbannere til din virksomhed, og de kan trykkes enten serigrafisk, digitalt eller syet. Reklameflag fremstilles som stutflag eller højkantsflag, og er du det mindste i tvivl om form, materialevalg eller design, så står vi klar til at yde rådgivning.

Yachtflag

Yachtflag

Skal din yacht prydes med et smukt dannebrogs-splitflag, så kan vi levere det. Vores flag leveres i den helt rette orlogsrøde farve, med syet kors og forstærkede kanter samt i flaglængder, der passer alt fra en 20- til en 50 fods båd. Flaget skal kun lige røre vandoverfladen, når du ligger for svaj, og husk kun at sætte flaget ved solopgang til solnedgang.

Beachflag

Beachflag

Med et eller flere beachflag kan du med hurtig opsætning og lave omkostninger få en stor effekt. Vi leverer beachflag til inden- og udendørs brug, og flagene produceres i forskellige størrelser og med tekst, logo eller motiv efter dit ønske. Du kan tilvælge forskelligt tilbehør som opbevaringspose, sandsæk, vandbeholder og skruefod.

Nationalflag

Nationalflag og signalflag

Som flagvirksomhed leverer vi naturligvis også nationalflag fra alle lande og stater i verden. Både nationalflag og signalflag produceres i 100 % polyester, hvilket giver den bedste holdbarhed til udendørs brug. Flagene leveres i størrelser, der passer til flagstangens højde, samt med plastkroge isyet linningen og dobbeltsyede kanter.

banner og klubstander

Banner og klubstander

Vi leverer flotte bannere og standere til klubber og foreninger, og de kan leveres med frynser, kantebånd og kvaster, alt efter jeres ønsker. Har du brug for professionel rådgivning angående design og layout, tilbyder vi naturligvis også det, præcis som du ønsker det. Vores bannere og produkter udføres altid i gode kvalitetsstoffer med lang holdbarhed.