Brodering & Textiltryk

Kontakt os i dag

Brodering og textiltryk

Med flot og veludført textiltryk eller eksklusiv brodering kan du på en effektiv måde skabe større synlighed og opmærksomhed om din virksomhed og dit budskab. Hos Dybbøl flag og skiltedesign ApS har vi stor erfaring med både brodering og tryk på tekstiler, hvad enten det drejer sig om enkeltfarvede eller flerfarvede motiver.

Textiltryk på alt
inden for tekstiler

Vi har stor erfaring med tryk på alle typer af tekstiler, og vi trykker både enkeltfarvet, flerfarvet og transfers i alle farver. Uanset om du ønsker textiltryk på muleposer, caps, t-shirts, softshells, dynejakker eller noget helt sjette, så kan vi løse opgaven.

Drejer det sig om særlige illustrationer, specialopgaver eller flertryk i ubegrænset antal, så kan vi også klare den. Vi finder nemlig altid en løsning i vores verden af muligheder.

Eksklusiv brodering

Ønsker du på en mere eksklusiv måde at fremvise dit logo eller din tekst på forskellige tekstiler, så kan løsningen for dig være brodering. Vi tilbyder brodering af blandt andet beklædning, faner, hesteunderlag, caps, emblemer og meget mere. Vi broderer direkte på tøjet og kan brodere op til 12 farver per logo.

Broderingen af logo eller tekst foretages ud fra et styringskort, vi selv fremstiller. Prisen for broderingen er derfor individuel alt efter motiv, størrelse og antal af farver i motivet. Hvis du ønsker en pris på brodering, kan vi udarbejde din pris på baggrund af et digitalt motiv.