Bilreklamer

& Solfilm

Kontakt os i dag

Bilreklamer

og solfilm

Hos Dybbøl flag og skiltedesign ApS leverer vi bilreklamer, til når du vil skabe opmærksomhed om din virksomhed.  Vi kan derudover tilbyde solfilm på facadevinduer til både private og erhverv, som kan dæmpe varmen, lyset og forbedre indeklimaet. Uanset hvilken løsning, du leder efter, så kan vi med garanti hjælpe dig. Med mere end 30 års erfaring kan vi klare både de små og store opgaver, og vi tilbyder også professionel montering af folie og solfilm for både private og erhverv. 

Bilreklamer

Med en reklame på bilen kan du skabe opmærksomhed, genkendelse og tillid til din virksomhed. Der er med denne løsning mulighed for at opnå en stor effekt til billige penge med store print eller dit firmalogo på bilen.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Taxareklamer
  • Busreklamer
  • Folie på privatbiler
  • Reklamer på lastbiler
  • Presenning-reklamer
  • Print på showtrucks
  • Dekoration af gokarts
  • Print på motorcykler

Vi kan levere alt inden for bildekorationer, og vi fremstiller selv folie og digital print på vores værksted. Inden produktionen sættes i gang udarbejder vi med dig et layout og aftaler en pris, så du får et godt overblik over processen. Vi monterer naturligvis også gerne dine bilreklamer, hvis du vil sikre dig at det fremstår professionelt.

Solfilm på facadevinduer

Solfilm på facadevinduer er en praktisk løsning, der har mange fordele. Solfilmen dæmper varmen og lyset, samtidig med at det forbedrer indeklimaet. Det har derudover den fordel, at de ting og varer, der står i vinduet, har en længere holdbarhed og ikke tager skade af solen. 

Med solfilm til facadevinduer kan du skabe optimale forhold på din arbejdsplads eller i dit hjem ved at sørge for størst muligt indfald af dagslys, uden at det blænder eller skaber generende reflekser.  

Solfilm til facadevinduer fås i mange kvaliteter og med forskellige funktioner, og vi fortæller naturligvis gerne om fordelene ved de forskellige typer.